Els Dijous Temàtics formaran part del sistema formatiu dels nous talents colomencs de l’Aula de Teatre de Santa Coloma (SCAT)

La iniciativa està promoguda per Centre Comerç, l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACOR), l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), juntament amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Santa Coloma de Gramenet, 25 gener de 2010.  El proper dimecres 27 de gener, la Central Escènica de Santa Coloma acollirà la presentació d’una nova iniciativa del projecte Dijous Temàtics, per recolzar els nous actors colomencs en el marc dels espais d’oci, bars i restaurants de Santa Coloma. L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon; la regidora de Cultura, Montse Olivés; el president de l’Agrupació del Comerç i la Indústria, Josep Colldeforns; el president de l’entitat Centre Comerç, Sergi Ortiz; el president  de l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACOR), Paco Molina, i el responsable de l’Aula de Teatre de Santa Coloma (SCAT), German Madrid.

L’associació  Centre Comerç i ACOR (Ass. Colomenca d’Oci i Restauració) evoluciona els seus Dijous Temàtics per aquest 2010 amb una forta implicació amb l’Aula de Teatre de Santa Coloma (SCAT) i els músics de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa privada de la restauració, amb la col·laboració de l’Ajuntament, que concedeix l’oportunitat als joves actors colomencs de fer les seves pràctiques a espais vius i amb un públic autèntic, per tal de donar els primers passos a les seves vides interpretatives.

La restauració colomenca (ACOR) oferirà els seus establiments com a espais oberts de pràctiques per als alumnes de l’Aula de Teatre de Santa Coloma (SCAT), els quals es trobaran amb els clients dels Dijous Temàtics en uns dels seus apropaments amb el públic real.

Els bons resultats de la campanya passada van permetre la promoció de la restauració colomenca, juntament amb la música i la cultura, gràcies en part a la bona participació dels col·lectius de músics, especialment cantautors i intèrprets de música clàssica. Ara els Dijous Temàtics no només es prorroguen, sinó que s’involucren encara més en donar suport als joves artistes de la ciutat, i potencien a més la participació dels joves actors colomencs.

Dijous Temàtics forma part de les activitats incloses al Pla de Dinamització de Centre Comerç, que es porten a terme desde l’any passat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma i l’ACI, i que tenen l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat. El Pla recull també d’altres esdeveniments com la Fira Stock, l’Expocoloma i la Mostra Gastronòmica.

Convocatòria de premsa:

Dia:                 Dimecres, 27 de gener de 2010

Hora:              12:00 h

Adreça:          Central Escènica (SCAT Aula de Teatre), Avinguda de Francesc Macià, 41

Municipi:        Santa Coloma de Gramenet

Per a més informació i confirmació d’assistència:

ACI  (Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet). Tel. 93 385 79 04

Pilar Tomàs                                                              info@acisantacoloma.cat  

Responsable Comunicació ACI

Cristina Vargas                                                        cristina@acisantacoloma.cat

Coordinadora ACI

Ana Belén Pérez                                                  perezbab@gramenet.cat

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma