Els comerciants del Fondo i el Centre de Normalització Lingüística l’Heura fan un concurs per promoure l’ús del català

Aquest matí s’ha presentat aquesta iniciativa que sota el títol “Com es diu?” organitza l’associació de comerciants Fondo Comerç i el CNL L’Heura en col·laboració amb l’Ajuntament.

A partir del 23 d’abril i fins al 14 de maig els clients dels establiments comercials adherits a la campanya podran participar en el concurs “Com es diu?”. Les botigues disposaran  d’unes butlletes de participació amb 10 preguntes que s’hauran de respondre en català. Cada setmana es faran 10 preguntes diferents. Qui vulgui concursar trobarà una urna a cada establiment associat on podrà dipositar la butlleta. Finalment l’extracció de les butlletes guanyadores es farà el dia 26 de maig.

Els premis atorgats seran: 4 premis de 50 euros en vals de compra als establiments adherits a la campanya, 8 premis de 20 euros, i 12 premis de 10 euros.

Aquesta campanya està inclosa en el Pla de Dinamització Comercial del Fondo 2010 i té com a objectiu donar a conèixer la oferta comercial del barri alhora que es fa promoció del català.

La presentació de la campanya s’ha fet a un establiment comercial del carrer de  Mn. Jacint Verdaguer i ha comptat amb la presència del Tinent d’alcalde de comerç, Esteve Serrano; la Tinent d’alcalde de Cultura, Montserrat Olivés; la directora del CNL L’Heura, Susanna Navarro; i la presidenta de Fondo Comerç, M. Teresa Castellví.