Els centres escolars celebraran les jornades de portes obertes del 26 al 28 de gener

En breu començarà el procés de preinscripció per al curs 2010-2011. Uns dies abans, els centres escolars celebraran jornades de portes obertes per tal que les famílies coneguin a fons les instal·lacions on estudiaran els seus fills.

Les dates de preinscripció previstes per a les etapes infantil, primària i secundària obligatòria (de 3 a 16 anys) són del 2 al 16 de febrer. Els alumnes de l’ensenyament postobligatori (a partir de 16 anys) faran la preinscripció del 10 al 21 de maig.

Els centres docents obriran al públic per a què les famílies interessades puguin visitar les instal·lacions i informar-se dels serveis, l’organització i el projecte educatiu que ofereixen. La majoria farà jornades de portes obertes segons el calendari següent:

  • Escoles (educació infantil i primària): 26 i 27 de gener.
  • Instituts (educació secundària): 27 i 28 de gener.

L'horari de visita és diferent en cada centre i, per això, es recomana trucar abans per concertar l’hora.
Les famílies que tinguin fills o filles en edat de començar l’escolarització (3 anys) o de continuar els estudis a l’educació secundària obligatòria (12 anys) rebran a casa seva la guia dels centres educatius colomencs.

D’altra banda, quan les famílies hagin de fer la preinscripció escolar podran sol·licitar el certificat de convivència directament al centre educatiu que hagin triat com a primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament (OME). No caldrà, doncs, anar a l’Oficina d’Informació Ciutadana (OIAC).

Campanya informativa
Per segon any consecutiu, al llarg dels pròxims dies s’encetarà una campanya en què quatre agents informadors de l’escolarització repartiran un document sobre les jornades de portes obertes i el procés de preinscripció escolar a la ciutat.