Els Amics de la UNESCO premien treballs literaris d’escolars colomencs

Alumnes de les escoles Wagner i Torre Balldovina i de l’Institut Puig Castellar van ser premiats en el IX Certamen Literari de Llengües d’Origen dels Amics de la UNESCO.

Alumnes de les escoles Wagner i Torre Balldovina i de l’Institut Puig Castellar van ser premiats en el IX Certamen Literari de Llengües d’Origen dels Amics de la UNESCO. Aquest esdeveniment, que arriba a la novena edició, premia textos escrits en la llengua materna dels alumnes. Hi ha quatre categories i tres guardons per a cadascuna: un per a textos escrits en llengua catalana, un altre per a llengües comunitàries i un tercer per a llengües no comunitàries.

Enguany, el tema triat era “L’aigua, font de vida”. Els premiats hi van ser: Dayana Misnaza Vázquez (Escola Wagner) amb L’aigua curativa (cicle mitjà de primària, 2n premi, català); Mishal Hossain (Escola Torre Balldovina) amb L’aigua i el corb (cicle superior de primària, bengalí, accessit); classe de 6è de primària de l’Escola Wagner, amb Rius de Haikus i Gotes de Haikus (cicle superior de primària, premi especial), i Xiojing Xiang (Institut Puig Castellar) amb L’aigua a la llum de la Lluna (accèssit, xinès).