El Teatre Sagarra presenta 'Tornar a començar' la nova programació fins al mes de juny

L’agenda gener-juny prioritza algunes de les produccions que havien quedat ajornades en la passada edició.

«Tornar a començar» impulsa l’escena local amb 6 produccions

«Tornar a començar». Amb aquesta descripció prou gràfica, el Teatre Sagarra inicia la programació del primer semestre de 2021. Això no significa que les noves mesures contra la Covid-19 puguin modificar en el futur aquesta planificació i obliguin a suspendre o ajornar alguns dels espectacles proposats, però l’objectiu és reforçar l’oferta cultural a la ciutat i donar possibilitats d’oci a la ciutadania.

Al Teatre Sagarra s'havia de representar aquest divendres 29 de gener (19 hores) l’obra «Calma», del clown Guillem Albà. L’espectacle havia quedat en el tinter l’any passat a causa de la pandèmia, però Guillem Albà ens ha informat que s'ha d'ajornar la funció. Lamentem profundament tots els inconvenients que aquesta situació pugui ocasionar-vos. Quan tinguem nova data us ho farem saber. Totes les entrades seran vàlides pel pròxim dia.

La Quinzena Metropolitana de Dansa, tornarà 12 de març amb «La Set i la Revolució», de la Cia Malpelo, i Laboratoria Flamenco (el 19 de març) amb «Y perdí mi centro». Hi haurà també altres propostes al carrer com la de dansa aèria «Euforia», amb la companyia Sacude, el 13 de març al Parc Europa, i «Sphera», de la companyia anglesa HumanHood, al Molí d’en Ribé, al costat de la Torre Baldovina, el 20 de març.

El duende del FlamencON, al mes de març, es dispersarà pels carrers i places de Santa Coloma amb un programa especial, per l’Auditori Can Roig i Torres i amb dues actuacions estel·lars al Sagarra: la presentació en primícia del concert «Íntimo», de Miguel Poveda, el dia 26, i l’actuació del ballet de Cristina Hoyos amb les coreografies de «Lo flamenco», el dia 20.

El cicle Sagarra Comedy, es centrarà en un programa inèdit de monologuistes femenines: Valeria Ros, el 17 d’abril, amb «Mature»; el show feminista «Calladitas estáis más guapas», el 5 de juny, i la presentació de «Ni puta gracia», el 30
d’abril, amb Inés Hernand, presentadora de Gen Playz.

S’estrena un nou cicle de memòria històrica amb tres propostes: «Defensa’m perquè és mentida», el 22 d’abril, sobre testimonis reals de la guerra civil; «Molotov», el 6 de maig, una aproximació a la vida de l’activista Cipriano Martos, i el llargmetratge «Josep», el 29 d’abril, un film d’animació d’Aurel, dibuixant de Le Monde. L’accent de teatre solidari anirà a càrrec de «El rey del gurugú», el 14 de maig, de la companyia la Nave va .

També arribarà al Sagarra, el 22 de maig, la gira de la nova Producció Nacional de Circ sota el títol «Estat d’Emergència» que haurà circulat per 19 teatres municipals.

El Teatre Sagarra mantindrà un aforament del 50% i les mesures bàsiques contra la Covid.
Tota la programació estable tindrà un preu unitari de 10 euros per facilitar l’accés a la cultura de la ciutadania colomenca. Es mantindran els descomptes habituals i el carnet del Sagarra Club.
Es poden adquirir les entrades amb antelació a través de koobin.cat. Més informació al web del teatre.

Santa Coloma a escena i altres

El segell colomenc el posarà el CEP Puig Castellar amb el tradicional Concert d’hivern que organitza pel 7 de febrer, protagonitzat per la Cobla Contemporània; la companyia Clis CLis i Nyac de Singuerlín, tornarà a intentar representar (20 de febrer) l’obra «Dona, doneta, donota»

El Toni, el Paco i l'Aitor faran el 25 de març un concert per la pau i l’amistat. Jona, el operario del humor, ja ha arribat a la majoria d’edat professional i presentarà el 24 d’abril «Estados»

El festival «Santa Coloma Màgica» arribarà a la quarta edició el 29 de maig, amb el mag Fleky com a gran prestidigitador, i tancarà el programa Pirates Rumbversions amb l’espectacle «Abordant Ànimes», el 28 de maig.