El Teatre Sagarra ofereix la 7a. edició del festival Spoken Word

El raper Nach encapçala el divendres 24 (21h) aquest esdeveniment de poesia i performance de referència nacional. Diumenge 26 (18h) s’estrena la gira catalana de ‘Cels’ de la companyia La Perla 29.

El Teatre Josep Maria de Sagarra (carrer de Lluís Companys, 27) presenta aquest cap de setmana dos plats forts: el festival de poesia i performance Spoken Word i l’obra de Wajdi Mouawad, Cels.

Aquest divendres dia 24 d’octubre (21.00), se celebrarà la setena edició del festival Spoken Word de Santa Coloma, un autèntic referent del panorama nacional. En aquesta edició, participen poetes que combinen la paraula amb altres arts, un cartell encapçalat per un raper de primera i en estat de gràcia: Nach. Aquest MC alacantí té una dilatada trajectòria professional, amb èxits com els àlbums Un día en Suburbia o Mejor que el silencio.

Aquest any ha publicat Los viajes inmóviles, en què Nach es reinventa i ens mostra la seva vessant slam. El programa es completa amb Cysko Muñoz i la Maldita Música, Dante Alarido i la formació colomenca Red927 en col·laboració amb Dive Dibosso. El preu de les entrades, al qual s’aplicaran els descomptes habituals, és de 15 €.

Més informació: www.red927-lab.com/ i a www.teatresagarra.cat

La companyia La Perla 29 estrena ‘Cels’


Diumenge, dia 26 (18.00), la companyia La Perla 29 iniciarà al Teatre Sagarra la seva gira catalana amb l’estrena de Cels, de Wajdi Mouawad. Aquest espectacle, que dirigeix Oriol Broggi, mostra l’esdevenir de cinc persones aïllades en un lloc secret que formen part d’una organització internacional anomenada Sòcrates. El grup es dedica a espiar converses telefòniques i escodrinyar el cel per intentar evitar un imminent atemptat terrorista. No obstant això, quan un d’ells se suïcida, el món personal de cadascú començarà a esfondrar-se, alhora que la història mateixa es posa en dubte. El preu  —també hi haurà els descomptes habituals— és de 18 €. Les entrades estan a la venda en www.ticketea.com i a la taquilla del Teatre. En acabar la representació, els actors faran un col•loqui amb els espectadors al bar del Teatre.

Nit de flamenco da l’Auditori


Demà divendres 24 d'octubre (21.00), el cantaor Miguel de la Tolea oferirà un concert a l'Auditori Can Roig i Torres, que forma part del Catalunya Arte Flamenco. De la Tolea, finalista del Festival del Canti de les Mines de la Unió, és un artista barceloní acostumat als escenaris des de petit. Ha treballat amb Joaquín Cortés. Niña Pastori, Tomatito, Estrella Morente, Joaquín Sabina o Miguel Poveda. Preu: 8 € (descomptes habituals).

Diumenge, dia 26 (12.00), la companyia holandesa Lichtbende presentarà Poeff a l’Auditori Can Roig i Torres (carrer de Rafael de Casanova, 5). Per raons tècniques aquest espectacle familiar es farà a l’Auditori. Es tracta d’un experiment visual i musical, que forma part del Passatge Insòlit,  en què objectes diminuts cobren vida en forma d’imatges lluminoses d’un format descomunal  mitjançant la tècnica de les antigues llanternes màgiques. Dilluns i dimarts, en funcions dobles, Poeff anirà al Sagarra on la veuran alumnes de 50 aules d’escoles colomenques.