El Sagarra torna a aixecar el teló amb teatre i l’Aplec de la sardana

Després de gairebé un mes tancat, en compliment de les mesures sanitàries establertes per frenar la pandèmia de la Covid, el Teatre Sagarra torna a obrir les portes aquest cap de setmana i ho fa per oferir dos espectacles teatrals que estaven programats en el cicle d’obres de suport als grups professionals de Santa Coloma i per acollir el concert del 66è Aplec de la Sardana.

Recordeu que el Teatre aplica condicions d’accessibilitat bàsiques amb motiu de la nova realitat provocada per la Covid: la capacitat de la platea s’ha reduït fins a 276 localitats, s’ha establert una distància física a l’interior i les persones assistents hauran de mantenir la mascareta durant tot l’espectacle. La taquilla obre una hora abans de cada representació.

Escola de Teatre Carro de Baco

El dissabte 5 de desembre, a les 12.30 hores, es representarà Romero i Julieta, la coneguda tragèdia de l'dramaturg anglès William Shakespeare, ia les 19 hores, es posarà en escena La comèdia en el temps, amb peces de l'escriptor rus Anton Txèkhov, de l' comediògraf grec Aristófanes, de l'dramaturg, actor i poeta francès Jean-Baptiste Poquelin (Molière) i de l'dramaturg polonès Stawomir Mroczek.

El diumenge 6 de desembre també hi haurà doble sessió. A les 12.30 ia les 19 hores es representarà l'obra Procés per l'ombra d'un ruc, de l'escriptor suís en llengua alemanya Friedrich Dürrenmatt.

Venda d'entrades a taquilla una hora abans de cada representació. Per reserves poden nllamar a el telèfon 616.149.203 o enviar un missatge a info@carrodebaco.com.

Concert amb dues cobles

Dissabte 28 de novembre, a les 18 hores, tindrà lloc el concert reprogramat de la 66 edició de l’Aplec de la sardana, amb l’actuació conjunta de les cobles Sabadell i Bisbal Jove. Les entrades es poden reservar per whatsapp al número 666 086 247 o adquirir una hora abans al mateix teatre. Aquest concert, organitzat pel Patronat Pro-Aplec i els Amics de la Sardana del Centre Excursionista Puigcastellar, enguany és un homenatge als gegants vells, Coloma i Silvestre, recentment restaurats, mamb motiu del seu 60è aniversari.