El Sagarra preestrena dues obres del Festival Grec, al preu de només sis euros

La sala preestrenarà 2 obres de la programació del Grec a un preu gairebé impossible: 6€. A més, els Amics del Sagarra hi assistiran de franc. La segona, 'Así en la tierra como en el cielo', de la Companyia de Mar Gómez (19 de juliol).

Durant les darreres setmanes, la sala colomenca ha fet d’espai de residència i les companyies hi han enllestit els seus projectes artístics. Com a contraprestació, el públic de Santa Coloma se’n beneficia, d’unes preestrenes, el preu de les quals és molt més alt a Barcelona. Les obres que podrem veure aquí són 'Tata Mala', d’Enric Montefusco & Buena Suerte (dimecres 6 de juliol, 21 hores), i 'Así en la tierra como en el cielo', de la Companyia de Mar Gómez (19 de juliol). Les entrades estan ja disponibles a www.ticketea.com i a la taquilla del Teatre Sagarra.

'Tata Mala' és el primer projecte obertament escènic d’Enric Montefusco, líder de la desapareguda banda barcelonina de pop Standstill. És una història familiar emotiva i crua, però alhora carregada d’humor. Les imponents figures que construeixen Els Falcons de Barcelona, a més d’un grup de músics de tradicions diverses i la ballarina Sònia Gómez posen els seus talents al servei d’un espectacle emocionant. L’endemà del seu pas per Santa Coloma, 'Tata Mala' s’estrenarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

D’altra banda, 'Así en la tierra como en el cielo' és un muntatge de dansa surrealista, irònic i ple de situacions imprevisibles. En un espai celestial infinit, els quatre personatges protagonistes hauran de tornar a començar les seves històries personals, però seran tan imperfectes o més del que ho han estat en vida. Partint d’aquesta peculiar situació sobrenatural, s’obre pas un relat lleugerament absurd, transcendental i mundà en què la mort és una excusa per riure’ns de nosaltres mateixos. Aquest espectacle s’estrenarà al Mercat de les Flors el 20 de juliol.