El Sagarra estrena nova programació amb l’eslògan "Aquestes festes regala teatre"

El Mag Lari, Dani Mateo, Juan Diego Botto i Montserrat Carulla, noms propis del primer semestre de 2014 al teatre municipal.

"Aquestes festes regala teatre" és el lema de la campanya de promoció que ha posat en marxa el Teatre Sagarra, ara que acaba de tancar la programació del primer semestre de 2014. El cicle s’obrirà el 25 de gener amb un espectacle familiar del Mag Lari. El Sagarra Comedy adopta una versió més continuada amb monòlegs de dues estrelles de la televisió: Dani Mateo i Ernesto Sevilla. També podrem veure, per primer cop a la ciutat, l’actor Juan Diego Botto, amb un espectacle inquietant i de gran actualitat, Un trozo invisible de este mundo. Hi haurà teatre social amb El rei Borni, de Marc Crehuet, i un homenatge a l’escriptor xilè Roberto Bolaño en el desè aniversari de la seva mort, amb El policía de las ratas, una producció del Teatre Lliure. La Sala Miquelet acollirà dues propostes de cabaret: La pasión de Shirley i El jardí de les malícies, i una coproducció d’Ànima Tosca, El refugi de les rocoses. La programació estable es completa amb Iaia. L’obra està protagonitzada per Montserrat Carulla, primera dama del teatre català, que es retira dels escenaris amb aquest espectacle.

L’escena local es presenta molt intensa. Els grups colomencs La Colmena, Espai Gang Theater, La Cita i La Irrepresentable presentaran nous espectacles, i una nova companyia de joves actors locals faran el musical Els miserables. El Sagarra celebrarà el 60è aniversari de l’Aplec de la Sardana, amb una coreografia de l’Esbart Sant Martí, i el 20è aniversari del certamen Yunque Flamenco.

Pel que fa als preus, el Sagarra continua amb la política de descomptes encetada en temporades anteriors per acostar el teatre a tothom. En aquest sentit, una de les propostes més populars és el carnet Sagarra Club, que suposa el 50% de descompte enels preus de les entrades comprant-ne un mínim de tres. Enguany, s’ha posat en marxa la campanya de promoció “Aquestes festes regala teatre”, que obre la possibilitat d’adquirir aquest carnet Sagarra Club per a regalar a qui es desitgi (les taquilles del Teatre, estaran obertes els divendres 20 i 27 de desembre, de 10.00 a 14.00, perquè tothom pugui comprar entrades o renovar el Sagarra Club). També s’aplicaran descomptes especials als titulars de la Targeta Ciutat.