El restaurant Lluerna obté una estrella Michelin

La prestigiosa guia Michelin va presentar dijous 22 a la nit els 16 restaurants escollits per rebre una estrella en la seva edició espanyola per al 2013. Entre els que s'estrenen és el colomenc restaurant Lluerna.

La prestigiosa guia Michelin va presentar dijous 22 a la nit els 16 restaurants escollits per rebre una estrella en la seva edició espanyola per al 2013. Entre els que s'estrenen és el colomenc restaurant Lluerna, que ara entra a formar part de les cuines més selectes amb la seva primera estrella.

Víctor Quintillà és el xef que dirigeix la cuina del Lluerna,al carrer de Rafael de Casanova. La carta combina elements de la cuina tradicional d'arrel mediterrània amb la creativitat de la cuina d'autor. Pel que fa als vins, qui s'encarrega és la 'sommelier' Mar Gómez, dona de Quintillà.

El producte és el protagonista,  El 'coulant' de patata i ou ecològic amb bolets o el llom de cérvol amb 'ravioli' de remolatxa són alguns exemples dels plats que proposa Quintillà.

La fama d'aquest cuiner colomenc no és nova. Va ser finalista del Premi Cuiner de l'Any en el marc del Fòrum Gastronòmic 2011, i aquest setembre va ser convidat a participar al World Gourmet Festival, celebrat a l'hotel Four Seasons de Bangkok.