"El Rei Borni"

Aquest dissabte 22 (21.00) arriba aquesta producció de "El Terrat" al Teatre Sagarra. Diumenge 23 (12.00) nova sessió de tatre infantil amb "Historieta de un abrazo".

El "Rei Borni", una  producció d’El Terrat dirigida per Marc Crehuet, arriba dissabte, dia 22 (21h), al Teatre Sagarra. Interpretada per Miki Esparbé, Alain Hernández, Xesc Cabot, Ruth Llopis i Betsy Turnez, aquesta obra és la història de David, un policia antiavalots que ha buidat l’ull a un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant, l’Ignasi, aparegui una nit a sopar a casa seva. Així comença una comèdia àcida sobre la fragilitat de les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat. En la incertesa de la vida intentem trobar respostes i donar sentit a les coses, donant pals de cec en un món caòtic, l’ordre profund del qual se'ns escapa. I només el borni, en aquesta terra de cecs, pot veure-hi una mica més clar i convertir-se en el rei.

Venda de localitats (18 euros) a les taquilles del teatre

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.
  • Dues hores abans de cada representació.

Telèfon de taquilla: 93 462 40 50/ 93 462 40 00-Ext. 2906

Venda anticipada de localitats

  • A totes les oficines de Caixa Catalunya en horari d’atenció al públic.
  • Servei de Tel-entrada 902 10 12 12.
  • Internet: www.telentrada.com

Teatre infantil

Diumenge, 23 de febrer (12h), hi haurà teatre infantil a la Sala Miquelet.La companyia Dromosofita representarà "Historieta de un abrazo". Facundo i Rugiada donen vida a un món imaginari, fet de música i teatre, ombres i titelles, somnis i misteris. Un antic amor, una trobada entre dues ombres, una sirena que s’ha perdut, una visió, una tempesta... L’espectacle és un inventari del teatre de figura i genera una varietat de seqüències sorprenent. El preu de les entrades, amb els descomptes habituals, és de 8 euros.

Et facilitem l'aparcament!

Preu especial de 3 hores d’aparcament per als vehicles que estacionin a l’aparcament de Rambla Sant Sebastià i Plaça de la Vila amb segell del Teatre Sagarra o de l'Auditori: 1,02€, per a les 3 primeres hores d'estacionament, quan l’hora normal de rotació té un preu de 2,14€.