El Raval i Riera Alta milloraran la seva connexió amb els serveis de la ciutat

Per a aquest mandat, l'ajuntament de Santa Coloma té previst realitzar tres actuacions urbanístiques destacades en els barris del Raval i Riera Alta, per millorar el trànsit de vehicles i proporcionar als veïns un millor accés a diferents serveis de la ciutat.

Una d'aquestes actuacions és la prolongació del carrer Espriu per connectar-la amb l'Avinguda Mossen Pons i Rabadà. L'objectiu de l'actuació és, d'una banda, donar sortida al trànsit de vehicles del barri del Raval per l'Avinguda Mossen Pons i Ravadà. L'actuació urbanística també inclou la instal·lació d'enllumenat públic, arbres i la instal·lació de rec i suposa una inversió de 340.472,90 euros.
Les altres dues actuacions que contempla el consistori és la millora urbanística del carrer Pau Clarís, entre el carrer Elcano i l'Avinguda Generalitat, millora que forma part de la reforma integral dels barris de Serra d'en Mena, un conjunt d'actuacions de rehabilitació integral del Fondo, Santa Rosa, Safarejos i El Raval. Aquesta millora en la urbanització contempla la renovació del paviment, l'arbrat, el mobiliari urbà, enllumenat i clavegueram i suposen una inversió de 547.684,83 euros.
A les actuacions del carrer Espriu i de Pau Claris s'afegeix la connexió del clavegueram de l'Institut d'Educació Secundària Torrent dels Bruixes i arranjament urbanístic del seu entorn, al barri de Riera Alta.
Per portar a terme aquestes tres actuacions urbanístiques a la ciutat, l'ajuntament ha sol·licitat a la Generalitat de Catalunya una subvenció, que forma part del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC 2008-2012) del Departament de Gobernació i Administracions Publiquis del govern català, i que sufragarà la meitat del cost de les obres.