El proper dimarts se celebra el Ple Extraordinari del consistori de Santa Coloma de Gramenet per nomenar el nou alcalde de la ciutat

Per una banda, se celebrarà un Ple Extraordinari, a les 19 hores, per donar compte de les renúncies dels dos anteriors regidors; i per altra banda, se celebrarà un altre Ple Extraordinari on el grup municipal socialista majoritari al govern presentarà la candidatura a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet de Núria Parlón Gil.

Santa Coloma de Gramenet, a 13 de novembre de 2009. Un cop rebuts els documents de renúncia dels actes dels anteriors regidors, el govern municipal de Santa Coloma de Gramenet convoca un Ple Extraordinari, on es donarà compte d’aquestes renúncies, que se celebrarà el proper dimarts 17 d’octubre, a les 19 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Per altra banda, se celebrarà un altre Ple Extraordinari el mateix dia, i després de l’anterior Ple, on es realitzarà el nomenament del nou alcalde de Santa Coloma de Gramenet. El grup municipal socialista majoritari al govern presentarà la candidatura a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet de Núria Parlón Gil.

Per a més informació: www.gramenet.cat