El programa "Renovem els barris" en la trobada del GTR que se celebra a Santiago de Compostel·la

"Finançament de la rehabilitació: Un cas d'èxit" explica el programa municipal en el 4t trobada del GTR i les comunitats autònomes que se celebra a la capital gallega. El Tinent d'Alcaldessa, Jordi Mas, és el conferenciant i representant colomenc en aquesta edició.

S'està celebrant a la ciutat de Santiago de Compostel·la la 4a Trobada del GTR (Grup de Treball sobre Rehabilitació) amb les comunitats autònomes, com a continuació de les reunions amb els directors generals d'habitatge de les mateixes ja celebrades a Barcelona, Valladolid i Màlaga entre els anys 2014 i 2015. En l'edició de 2016, Santa Coloma de Gramenet participa aquest dijous, 17 de març, amb una conferència a càrrec del Tinent d'Alcaldessa, Jordi Mas, i que porta per títol: "Finançament de la rehabilitació: Un cas d'èxit".

Amb aquesta xerrada, Santa Coloma continua exportant la seva experiència amb la posada en marxa del programa "Renovem els barris" en models de rehabilitació urbana dels seus habitatges. En concret, el projecte municipal de rehabilitació que s'ha iniciat amb la renovació de 32 edificis al carrer Pirineus i el seu innovador model de finançament per als propietaris centra l'interès dels assistents a la trobada, on el regidor colomenc donarà els detalls del programa "Renovem a els barris". Aquest és un programa pel qual ja han mostrat el seu interès diferents municipis, com és el cas de Madrid.