El programa "L'Alcaldia als barris" arriba a Can Mariner

Fins al divendres 22 aquest programa municipal de proximitat i participació es trasllada al districte 1º. L'alcaldessa, Núria Parlon, i el seu equip atenen a la ciutadania al Centre Cívic de Can Mariner.

La setmana del 18 al 22 de març té lloc una altra etapa de "L'Alcaldia als barris", un programa municipal de proximitat i participació que es va desplegant per tota la ciutat. Tota aquesta setmana, la seu del districte 1º (la masia de Can Mariner) esdevé el despatx de l'Alcaldia.

El Centre Cívic de Can Mariner (carrer de Milà i Fontanals, 14-16) és l'equipament municipal al qual s'han traslladat l'alcaldessa, Núria Parlon, i el seu equip. Com sempre, l'objectiu és establir contacte amb el veïnat i estudiar sobre el terreny els principals problemes del districte. La reforma del Mercat Sagarra és un dels projectes immediats més importants. L'alcaldessa estarà acompanyada pel regidor del districte, Francesc Sánchez Traveria.

"L'Alcaldia als barris" és un programa de treball sobre el terreny, i suposa un apropament directe de l'Ajuntament a la ciutadania. No implica cap despesa econòmic addicional ja que s'utilitza personal i equipament municipals. La idea és potenciar la relació de proximitat, participació i diàleg amb la població, entitats i associacions.