El Premi UB-Ferran Adrià a Santa Coloma

Lliurament del Premi UB-Ferran Adrià al Campus de l’Alimentació-UB, amb la participació enguany d’instituts de la ciutat.

S'ha celebrat l’acte de lliurament del Premi UB-Ferran Adrià al Campus de l’Alimentació-UB, ubicat al Recinte Torribera, que enguany arriba a la 5ª. edició. L’acte serà presidit pel xef Ferran Adrià, el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, i la tinent d’alcalde d’Innovació i Universitat, Lídia Guinart.
En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre la cerimònia: http://www.ub.edu/web/ub/ca/menu_eines/noticies/2014/09/027.html

Al Premi UB-Ferran Adrià amb Gallina Blanca participen estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior –matriculats al curs 2013-2014- que han presentat treballs de recerca en els àmbits temàtics de les ciències i tecnologies de l’alimentació, la nutrició, la cuina i la gastronomia. Enguany participen estudiants dels IES de la ciutat Les Vinyes, Ramon Berenguer IV i Can Peixauet, entre altres centres de tot Catalunya.

Aquest certamen forma part del programa d’activitats que ofereix la Santa Coloma, ciutat universitària (www.gramenet.cat/ciutatuniversitaria).