El Ple del Consistori de Santa Coloma de Gramenet nomena un nou gerent per a l’empresa Gramepark

El Ple del Consistori de Santa Coloma, en una sessió extraordinària celebrada avui 11 de febrer i actuant com a Junta General de Gramepark, ha aprovat el nomenament en caràcter provisional d’un nou gerent per a l’empresa Gramepark, que serà el Sr. Óscar García Dávila.

L’aprovació d’aquest punt s’ha realitzat amb els vots a favor del grup municipal d'ICV-EuiA i del PSC i amb els volts contraris de CiU i del PP. Prèviament a aquest punt, s’ha donat compte de la dimissió de l’antic gerent de la societat, el Sr. Manel Sierra.

El nou gerent haurà de presentar a l’Administració judicial i a l’Ajuntament de Santa Coloma un nou Pla economic-financer i un Pla de Tresoreria de Gramepark amb les actuacions a realitzar en els propers mesos.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, afirma que el govern municipal “ha donat suport a la decisió de l’Administració judicial. Nosaltres continuarem treballant conjuntament i actuarem en conseqüència per garantir els interessos dels ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma”.

Per altra banda, el Ple del Consistori, també actuant com a Junta General de Gramepark, a instàncies dels administradors judicials, ha aprovat el nomenament d’auditors de la societat municipal, a l’empresa Oliver Camps (de reconegut prestigi dins del seu sector), per la revisió dels comptes anuals corresponents a l’exercici 2009. L’aprovació d’aquest segon punt i darrer d’aquest Ple ha comptat amb els vots a favor d'ICV-EuiA i del PSC, l’abstenció del PP i el vot en contra de CiU.