El periodista Marc Marginedas tanca les Jornades per la Pau i la Cooperació

Aquest dijous 5 (19:30h) a la Biblioteca Central l'informador parlarà d’un assumpte de gran actualitat: "Síria, la guerra que no pot caure en l’oblit".

 

 

El dijous dia 5 de novembre (Biblioteca Central, 19.30) el periodista Marc Marginedas, parlarà d’un assumpte de gran actualitat: Síria, la guerra que no pot caure en l’oblit. Marc Marginedas, que treballa a El Periódico, va ser segrestat per l’Estat Islàmic. Aquest acte tancarà el programa d’activitats de les Jornades per la Pau i la Cooperació, i també estarà present l’alcaldessa Núria Parlon.

Jornades per la Pau

Enguany s’està celebrant la 17a. edició de les Jornades per la Pau i la Cooperació amb un programa ple d’interessants activitats promogudes per la Comissió de les Jornades –integrada per ONG’s, biblioteques, associacions i institucions com l’Ajuntament, entre d’altres-. L’objectiu comú de les activitats –hi ha hagut conferències, tallers infantils, taules rodones, exposicions, documentals, cinefòrums  debats, etc.- és la promoció dels valors de la cultura de pau i els drets humans. Enguany, les Jornades s’estan dedicant especialment a la sensibilització de la població sobre la situació que estan patint les persones refugiades a tot el món, i s’abordaran casos concrets d’especial gravetat, com és la crisi humanitària que estan patint els refugiats sirians.

Per aquest motiu, el lema de les jornades enguany està sent: Santa Coloma, Ciutat de Pau, Ciutat refugi.