El PECT es presenta a la ciutadania aquest dijous 29 a la Biblioteca Central

En l'acte, es presentaran les línies estratègiques d'aquest Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial Besòs-Marina/litoral presentat a la Unió Europea.

El dijous 29 de setembre (18h), a la Biblioteca Central, es donaran a conèixer les línies estratègiques del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial Besòs-Marina/Litoral, que l’Ajuntament i d’altres municipis i institucions líders dels sectors de la salut i l’alimentació han presentat a la Unió Europea per tal de recavar ajut econòmic i invertir més de 4,5 milions d’euros al territori que forma part del PECT.
Entre d’altres institucions, hi participen la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC); els ajuntaments de Badalona, Mataró i Alella, Badalona Serveis Assistencials, l’Institut Germans Trias i Pujol i l’Institut Guttmann.
El PECT, que es coordina des del nostre Ajuntament com a entitat representant, té com a eixos principals “la millora de qualitat de vida de la gent gran i dels col•lectius en risc d’exclusió social”, en l’àmbit de la salut, i el foment de la investigació i la creació d’oportunitats amb valor afegit per a persones emprenedores en l’àmbit de l’alimentació i la gastronomia.
La presentació comptarà amb la presència del 3r Tinent d’alcaldessa executiu d’educació, drets socials, infància, joventut i esports, Sr. Diego Arroyo, i del Director del Campus de l’Alimentació UB-Torribera, Sr. Màrius Rubiralta.