El Passatge Insòlit obrirà el 18 de maig la seva oferta teatral d’espectacles d’arts del firaire

Composen el cicle les Nits del Passatge (18 de maig, 1 de juny i 15 de juny), el Passatge de Festa, a la Festa Major d’Estiu, i el Passatge Insòlit, el Festival (27 d’octubre).

S’ha presentat  el Cicle 2013 del Passatge Insòlit, una iniciativa d’arts escèniques del grup artístic colomenc Denominació d’Origen Santa Coloma (DOSC), que té el suport de l’Ajuntament d’aquesta ciutat, i que està especialitzat en les arts del firaire, amb propostes de circ, música en directe, atraccions i música. Enguany, el Cicle del Passatge Insòlit, que ja celebrarà la seva vuitena edició, torna a oferir igual que l’any passat tres esdeveniments de ciutat amb personalitat pròpia, que són, les Nits del Passatge (18 de maig, 1 de juny i 15 de juny), el Passatge de Festa, a la Festa Major d’Estiu, i el  Passatge Insòlit, el Festival (27 d’octubre).

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon ha presentat a l’escenari del porxo del Museu Torre Balldovina el nou Cicle de Passatge Insòlit, acompanyada del director artístic d’aquesta proposta teatral, Jaume Baliarda, i de la regidora de Cultura, Petra Jiménez.

Segona edició

Enguany és la segona edició de la nova etapa de Passatge Insòlit en forma de cicle, que suposa l’ampliació en el temps dels seus espectacles a l’aire lliure, del 18 de maig al 27 d’octubre en diferents moments. El cicle, en general, comptarà amb actuacions de diferents artistes internacionals i locals especialitzats en les arts de firaire; com el circ, la música, les titelles i el cinema, entre d’altres.

Així, el Cicle del Passatge Insòlit s’inicia el proper 18 de maig amb les “Nits del Passatge”, en un entorn d’excepció, els jardins del Museu Torre Balldovina. Durant tres dissabtes es podrà gaudir d’espectacles de petit format per a públic adult i de la possibilitat de prendre una copa a l’aire lliure gaudint d’una oferta cultural única.

Protagonista a la Festa Major

El cicle Passatge Insòlit continuarà a la Festa Major d’Estiu de la ciutat (30 i 31 d’agost i 1 de setembre propers), espai on va començar al 2006 i que enguany celebra el seu 8è. aniversari amb el seu format familiar, el Passatge de Festa, que destaca, any rere any, pel gran èxit de públic i perquè s’ha convertit en un dels punts de trobada més fidels i esperats del cicle festiu colomenc.

Durant la presentació, l’alcaldessa Núria Parlon ha destacat que el Cicle del Passatge Insòlit, ideat i organitzat pel DOSC, “és un exemple de la riquesa de les arts escèniques i la creativitat de les propostes artístiques que neixen i creixen a Santa Coloma”. L’alcaldessa ha fet un reconeixement a l’entitat DOSC i a la projecció i creixent del Passatge Insòlit, “a la nostra ciutat i més enllà d’ella”. De fet, s’han pogut gaudir de la qualitat dels seus espectacles a les ciutats de Premià de Dalt i Barcelona.