El PAM al Riu

El passat dimecres 24 els regidors del districte del Riu Mireia González i Jordi Mas van participar a l’activitat organitzada, conjuntament amb la FAVGRAM, per a recollir propostes i opinions del veïnat sobre el PAM.

La trobada, presentada pel president de la FAVGRAM Tomàs Fernández, va comptar amb la presència de més de 90 persones, entre veïnes i veïns dels barris de Riu Nord i Riu Sud, les juntes de les associacions de veïnes i veïns d’ambdós barris, i membres de la junta de la FAVGRAM.

Durant la sessió Jordi Mas, en la seva doble condició de regidor de districte i tinent d’alcalde d’urbanisme i habitatge, va explicar alguns dels projectes de futur que l’Ajuntament proposa per al barri, a fi i efecte de recollir l’opinió veïnal i ampliar així el procés de participació que cada un dels projectes està seguint en paral·lel al del PAM.

Es van explicar propostes lligades al Pla de Mobilitat i a la Pinta Verda, així com a propostes d’ús per a l’edifici de la CIBA.

Entre d’altres, es van conèixer les darreres novetats de la segona fase de la urbanització  del carrer Pompeu Fabra, els projectes de remodelació del passeig Salzereda i de la part baixa de Llorenç Serra, així com la proposta d’un centre universitari i de l’economia social per a la CIBA.

Diversos presents, entre els quals Santiago Tornero (president de l’AVV de Riu Nord) i Tomàs González (actuant com a president de l’AVV de Riu Sud) van manifestar les seves opinions, preguntant sobre detalls específics dels projectes, fent noves i interessants aportacions que van ser recollides per l’equip de redacció del PAM o manifestant queixes de proximitat que van ser recollides pels tècnics municipals presents a la sala.

No es va manifestar cap oposició als projectes presentats, però malgrat això es va comunicar als assistents que a la regidoria de districte, a partir de la setmana següent, hi hauria a disposició del veïnat dossiers amb els detalls de les propostes per si les volen analitzar amb més cura.

Mireia González va cloure l’acte fent una crida als presents per a que facin servir la resta de l’any la proximitat de la regidoria de districte i tenir així una relació més fluïda amb l’Ajuntament.

Van ser més de dues hores molt profitoses per a seguir construint entre totes i tots el districte que volem.