El PAM a L'Heura

A aquesta darrera associació es va desplaçar l’Equip de PAM el passat 10 de març, per tal de compartir un matí amb els estudiants/es de català.

Des del Manual del PAM, la “fitxa oberta d’activitat” convidava a les entitats a aportar idees d’actes per a incloure en la programació del procés participatiu, de manera que es poguessin recollir propostes per incorporar en el futur Pla Municipal. D’aquesta manera, l’equip de PAM va poder tenir interessantíssims intercanvis a demanda diversos col·lectius i organitzacions com CCOO, els joves de “Rellotge 21” i “Casal dels Infants”, o el Centre de Normalització Lingüística L’Heura.

A aquesta darrera associació es va desplaçar l’Equip de PAM el passat 10 de març, per tal de compartir un matí amb els estudiants/es de català.

Primerament,  els vam explicar en què consistia el PAM, amb unes breus explicacions i amb unes  projeccions sobre el procés participatiu i sobre quin resultat havien donat altres propostes presentades durant el PAM del mandat passat.

Vam aprofitar que els i les estudiants tenien examen oral  per fer una dinàmica conversa intercanviant opinions i suggeriments de com millorar la nostra ciutat.

Els i les alumnes de català es van començar a animar i ens van donar un munt d’idees, de les quals podem destacar per exemple la de posar més papereres a la vora del riu o fer més ressò del català i de la seva importància com a llengua de convivència.