El PAE de Santa Coloma es consolida entre els més actius de la província

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor/a (PAE), que l’Ajuntament de Santa Coloma gestiona a través de Grameimpuls, es consolida al top ten del rànquing de punts de la província, tal com revela el termòmetre del primer semestre elaborat per la Diputació de Barcelona.

Entre l’1 de gener i el 30 de juny d’enguany, el PAE de Santa Coloma de Gramenet ha donat d’alta a 33 autònoms/es i 2 societats limitades. El recurs de la ciutat està al novè lloc de la classificació. El servei és gratuït i facilita la tramitació de la legalització d’una empresa a les persones emprenedores mitjançant un mecanisme  electrònic ràpid i eficient.

Les persones interessades poden donar-se d’alta sense necessitat d’anar presencialment a les oficines de la Seguretat Social ni a les d’Hisenda i en cas de les societats, només cal presentar-se en una notaria per formalitzar el tràmit. 

El PAE de Grameimpuls es va posar en marxa al novembre de 2014. Des d’aleshores, s’ha gestionat la tramitació de 213 empreses.  Les persones interessades es poden adreçar al Centre d’Empreses Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) o contactar a: 93 466 52 24 o a comunicacions_cue@grameimpuls.cat