El museu organitza una visita al Molí d'en Ribé per sumar-se a les Jornades Europees del Patrimoni

El Museu Torre Balldovina se suma a les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) amb una visita, diumenge 27 de setembre, a les excavacions del molí medieval d'en Ribé i a l'exposició sobre la seva adeqüació.

Visita guiada al jaciment del Molí d’en Ribé, molí fariner baixmedieval emplaçat al costat mateix del Museu, per conèixer les troballes fetes en les darreres excavacions. L'horari de la visita serà de 12 a 14 h.

Excavat parcialment als anys vuitanta, el 2008 i 2009 s’han reprès els treballs per acabar de conèixer i relacionar les restes arqueològiques del Molí que es conserven als jardins de la Torre Balldovina i a la plaça de Pau Casals.

Aquestes excavacions formen part d’un projecte que contempla l’ampliació del Museu Torre Balldovina incorporant l’edificació del Molí d’en Ribé, i el seu creixement sota l’actual plaça de Pau Casals. Aquest nou edifici té les restes del Molí com a element central de l’espai, fent un recorregut pels seus diferents nivells que permetrà conèixer i entendre millor el seu funcionament.

Aquest projecte s’explicarà a partir de la visita a l’exposició del Museu “Molí d’en Ribé, inici d’una transformació”.