El Mercat de Sagarra celebra aquest dissabte el seu 75è. aniversari

El proper dilluns 27 de juliol farà 75 anys que va obrir al públic el Mercat de Sagarra, el primer mercat municipal de Santa Coloma i un testimoni de la història de la ciutat.

Per celebrar-ho, els paradistes del recinte, Centre Comerç i l’Ajuntament han organitzat una matí festiu i familiar per aquest proper dissabte.

La festa començarà a les 11 hores amb una comparsa d’animació als voltants del mercat. A les 12 hores es realitzarà un brindis a l’interior del Mercat amb els paradistes i una delegació de l’Ajuntament de Santa Coloma; i a les 12.30 hores començarà la Festa de l’Escuma, amb la participació pel grup d’animació YAKUMBATRASTOS, amb l’espectacle ESKAIGUANI.

Un centre de referència de producte fresc i de qualitat
D’aspecte noucentista, el Mercat Segarra va ser dissenyat per l’arquitecte Alemany Jove i durant aquests 75 anys s’ha convertit en un centre de referència de comerç i de venda de producte fresc, saludable i de qualitat per al barri i per tota la ciutat, i alhora ha esdevingut un important punt de trobada social i un espai de convivència.

La Festa d’aniversari d’aquest dissabte no és l’única celebració que s’està fent per commemorar les més de set dècades de vida del mercat. Durant els darrers mesos, s’ha realitzat un conjunt d’activitats de promoció i animació dins i fora del Sagarra. De fet, al mes de maig es va celebrar la Festa del Comerç Just que va comptar amb l’actuació de la companyia teatral Carro de Baco; el passat mes de juny els paradistes van sortejar 20 caps de setmana en un hotel spa, 100 euros en vals de compra, a més de convidar els clients a degustacions  diferents. I en els propers mesos  hi ha preparat una important programació d’activitats pels seus clients i ciutadans de Sant Coloma.