El memorial de bàsquet Juan del Moral, a punt

El proper divendres, 5 de setembre al marc de la Festa Major, comença la novena edició del torneig internacional de bàsquet cadet masculí “Memorial Juan del Moral”. Aquest torneig, que organitza el Club Bàsquet (CB) Santa Coloma, és un dels més prestigiosos a nivell estatal per la quantitat i categoria dels seus participants.

Enguany els clubs que hi participen són: FC Barcelona, Real Madrid, DKV Joventut, MMT Estudiantes, Cajasol Sevilla, Unicaja Màlaga, Kalise Gran Canaria i FMP Belgrado.

La competició es desenvoluparà divendres, dissabte i diumenge al pavelló municipal de la Bastida. Els equips s’han dividit en dos grups que jugaran una lligueta durant el divendres i dissabte al matí. Les semifinals es disputaran el dissabte al vespre, mentre que la final començarà a les 16.45 h. del diumenge 7. El “Memorial Joan del Moral” té el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma, de la Diputació de Barcelona, de la Federació Catalana de Basquetbol i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.