El Mas Fonollar posa en marxa l’espai solidari i creatiu ‘Àgora Jove’

“Àgora Jove”, un programa que té propostes de teatre, dansa, lectura, circ, música i altres expressions creatives, es posarà en marxa al CRJ Mas Fonollar el proper mes de juliol. Totes les seves activitats són gratuïtes.

L’octubre passat es va iniciar l’Espai per la Pau i l’Àgora del Diàleg per treballar amb els joves l’educació per la pau, el respecte pels drets humans i les llibertats fonamentals, els valors de la solidaritat i la convivència i la sensibilització sobre situacions de conflicte i de precarietat que viuen altres comunitats del món.

“Àgora Jove” és la continuïtat d’aquesta feina i, així, la setmana vinent hi haurà tres jornades temàtiques. D’una banda, el 30 de juny es faran tres tallers interculturals: tatuatge (18.00), danses africanes (19.00) i capoeira (20.00). D’altra banda, l’1 de juliol (19.00) tindrà lloc la presentació del nou treball de Los Barrankillos, El barranco peleón, amb un concert de manera totalment acústica i desendollada de la mà de Jan (veu i guitarra) i Fiti (percussió). Una hora més tard, es presentarà un projecte escultòric de l’artista colomenca LaCrehuet. Finalment, el 3 de juliol (12.30), es podrà veure un espectacle de circ, màgia, música i pallassos, en solidaritat amb Palestina, amb el títol d’El Festiclown és arribat!