El Festival Sagarra Comedy obre el teló el 3 de novembre

El Teatre de Santa Coloma de Gramenet obrirà el teló als monòlegs amb el Festival Sagarra Comedy, el proper 3 de novembre.

Presentació del Sagarra Comedy amb l'alcaldessa, la regidora i part dels monologuistes del cicle

Santa Coloma de Gramenet, 26 d’octubre de 2012.- Aquest matí, al Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma (carrer de Lluis Companys, 27) s’ha presentat el Festival Sagarra Comedy que, durant quatre dissabtes consecutius de novembre, oferirà l’oportunitat de veure un cicle de monologuistes de primer nivell a la ciutat.

L’acte de presentació ha estat presidit per l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i hi han estat presents la regidora de Cultura, Solidaritat i Cooperació, Petra Jiménez, i els còmics Quequé, Àlvaro Carmona i Àlex Martínez (de Los Martínez).

El Festival Sagarra Comedy neix amb l’objectiu de convertir-se en un cicle d’humor de referència en l’àmbit metropolità i pretén atreure al públic jove al teatre mitjançant la comèdia i amb uns preus molt accessibles. El cicle comptarà amb un cartell excepcional format pels humoristes Ángel Martín, Ricardo Castella, Quequé, Álvaro Carmona i Los Martínez. A més, el bar del Teatre Sagarra restarà obert després de cada funció per continuar gaudint d’unes nits especials.

A la presentació del Sagarra Comedy l’alcaldessa Núria Parlon ha destacat que “la promoció de la cultura continua sent fonamental, malgrat el context econòmic actual i en aquest sentit”, ha afegit, “equipaments com el Teatre Sagarra - equiparable en dimensions i qualitat a d’altres de referència a l’Àrea Metropolitana de Barcelona- té com a prioritat la promoció i la difusió de les arts escèniques a Santa Coloma, de tots els gèneres i formats”.

El primer semestre del 2012 el Teatre Sagarra ha comptat amb l’assistència de 21.211 espectadors i espectadores, el que ha suposat el sis mesos amb més assistència de públic des de la seva reobertura, a principis del 2010. Des de llavors, quasi 70.000 espectadors han gaudit d'una programació de qualitat adaptada a diferents públics.

Els monologuistes del Sagarra Comedy

Álvaro Carmona, que presenta el seu espectacle “Abecé” (3 de novembre a les 21:00 h, Teatre Sagarra), és humorista, guitarrista cantant, dibuixant i un grapat de coses més. Ha estat guionista i col·laborador habitual d’El Terrat, especialment amb les seves cançons-acudit en el programa “Buenafuente”.

Quequé, que actuarà amb el seu xou “Sesión Golfa” (10 de novembre 21:00 h), és un humorista inquiet, que ha anat compaginant la seva carrera professional dalt dels escenaris amb els seus treballs a la ràdio i la televisió: col·laborador de programes mítics com “La Noche Hache”, “La Noche... con Fuentes y Cía” o “Splunge”, va ser el presentador de “Éstas nos son las noticias”.

Ángel Martín i Ricardo Castella, uneixen les seves grans capacitats còmiques i musicals a “Nunca es tarde” (17 de novembre a les 21:00 h). Tots dos són monstres de la comèdia i veterans de l’humor en directe a través de la televisió: Martín, presentador durant cinc anys de “Sé lo que hicisteis...”, també ha col·laborat en “Noche sin Tregua” i “La Noche... con Fuentes y cía” (a més de ser guionista de la sèrie “Siete Vidas”); mentre que Castella ha presentat “El Sacapuntas”, “Tal cual lo contamos” i “Periodistas FC”, i ha col·laborat en “Noche Hache” i “Sé lo que hicisteis...”.

Los Martínez, inseparables i ben avinguts germans Álex i Alfonso, que porten al Sagarra “Posavasos” (24 de novembre a les 21:00 h), tenen una llarga experiència sobre els escenaris, a pesar de la seva joventut, i també han participat en programes de televisió (“Buenafuente”, “El Club de la Comedia”...) i ràdio (“Via Lliures a l’estiu”).

Més informació al web del Teatre Sagarra www.teatresagarra.cat i al dossier de premsa que us adjuntem.

Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

618 045 488
comunicacio@gramenet.cat