El documental ‘Generació Sí-Sí’ fa un retrat positiu de la joventut colomenca

Avui a les 19.00 hores,a la Biblioteca Singuerlín tindrà lloc la presentació del documental "Generació Sí-Sí. Santa Coloma, un lloc d’oportunitats", un retrat del present de la ciutat a través d’una mostra de la joventut colomenca.

Generació Sí-Sí fomenta la transmissió de valors positius per a la convivència i d’estima per la ciutat, i aporta elements de judici extrets d’històries de vida.

Amb l’estil directe del mitjà audiovisual, les persones creadores capgiren el plantejament de la “generació ni-ni”, que associa la joventut amb l’anòmia, la incertesa i el narcisisme, que ni estudia ni treballa. El documental pretén ressaltar una afirmació en positiu de la joventut colomenca, amb les seves aspiracions i el seus reptes. És una mostra de creativitat cent per cent colomenca, que ha estat produïda per l’Associació de joves periodistes de Santa Coloma SC-Media. La banda sonora és obra dels músics del Centre de Creació Musical Molinet. Generació Sí-Sí, d’uns 40 minuts de durada, ha comptat amb el finançament del Ministerio de Trabajo e Inmigración.

El film es presentarà als alumnes del segon cicle de l’ensenyament secundari obligatori —batxillerat i cicles formatius— perquè sigui utilitzat com a material pedagògic i serveixi per orientar debats sobre les perspectives de la joventut.