El dissenyador colomenc Àvalos presenta la seva col·lecció a la 080 Barcelona Fashion

J. A. Ávalos va presentar ahir la seva col·lecció de roba masculina "Mazinger Z". El colomenc participa a la 5a edició del 080 Barcelona Fashion que es fa aquesta setmana a Fira Barcelona.

Al llarg de tres dies, 18 creadors presenten les seves propostes per a la temporada tardor-hivern a la passarel·la d’aquest certamen independent, que impulsa la Generalitat a través del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa. Entre els creadors, hi ha el colomenc Juan Antonio Àvalos, ja reconegut amb guardons com el premi de “Tu estilo, tu studio”, de L’Oréal Paris (2006), i un dels premis a la millor col·lecció de graduació de l’Escola Felicidad Duce (2007).  Àvalos va presentar dimarts la seva col·lecció "Mazinger Z"

Àvalos ha estat assistent d’Antonio Miró —en disseny de roba d’home—, i dels creadors Bernhard Willhelm i Thomas Engel Hart, a París. El gener del 2009 presentà la primera col·lecció amb la seva firma i el setembre desfilà per primer cop al 080 Barcelona Fashion. Les seves peces es basen en el concepte de l’esport clàssic masculí.