El dimecres 26 de maig: presentació dels nous equipaments del Campus de l’Alimentació Torribera, a Santa Coloma de Gramenet

Es realitzarà una visita interior als dos nous pavellons, l’Edifici Verdaguer i l’Edifici Gaudí, entre d’altres espais, preparats per a l’inici de les noves titulacions universitàries d’aquest setembre.

Santa Coloma de Gramenet, a 21 de maig de 2010. El proper dimecres 26 de maig (12 h) es presentaran als mitjans de comunicació els nous equipaments destinats a la docència i a la investigació del Campus de l’Alimentació Torribera, preparats per a les noves titulacions universitàries que s’inicien aquest setembre. A l’acte estaran presents els representants de les tres institucions que impulsen el projecte: el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez; el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon.

Es realitzarà un recorregut conjunt per l’interior dels nous equipaments, entre els que destaquen el nou edifici Verdaguer, destinat a la docència, i el nou edifici Gaudí, destinat a la investigació. La visita continuarà per l’edifici de La Masia, on actualment s’imparteixen clases. Durant el recorregut, Claudi Mans, delegat del Rector de la UB per al Campus de l’Alimentació de Santa Coloma, realitzarà l’explicació de cadascun dels equipaments.

Posteriorment es realitzarà una roda de premsa amb els representants de les tres institucions.

Aquests nous equipaments, i amb el desenvolupament posterior, suposaran 50.000 m2 de Campus de l’Alimentació destinat a múltiples activitats de generació de coneixement relacionades amb l’alimentació, la nutrició i la seguretat alimentària. El Campus converteix Santa Coloma en ciutat universitària de referència en alimentació i nutrició a l’estat Espanyol.

Per a més informació

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat