El dilluns s'engega el programa de proximitat ciutadana ‘L’Alcaldia als barris’

L'objectiu és prémer des del territori la realitat quotidiana dels barris colomencs per això l'alcaldessa i el seu equip estaran una setmana en cadascun dels sis districtes

A partir del dilluns 24 de gener, la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré serà el primer dels equipaments municipals que acollirà a l'alcaldessa i el seu equip de l'Àrea de l'Alcaldia en l'inici d'un nou projecte de millora de la proximitat entre l'Ajuntament i la ciutadania colomenca; un programa que la pròpia alcaldessa, Núria Parlon, ha denominat “L’Alcaldia als barris” i amb el qual es proposa prémer sobre el territori les necessitats, inquietuds i propostes d'els qui resideixen als diferents barris de Santa Coloma de Gramenet.

Amb aquesta nova experiència, l'alcaldessa, Núria Parlon, desitja estar encara més prop dels veïns i veïnes i compartir millor, sobre el terreny, la seva dinàmica diària, els projectes i les potencialitats de cada zona de la ciutat; en un exercici d'augmentar la proximitat de l'Ajuntament cap a les persones recorrent els carrers, places, habitatges o equipaments de cada zona i parlant amb les persones que viuen en ella.

Durant la setmana vinent, l'alcaldessa i el seu equip realitzaran les gestions habituals pròpies de la seva àrea de govern municipal, al mateix temps que intensificaran els contactes amb les persones i entitats del districte tercer de Santa Coloma, que agrupa als barris de Singuerlín, Els Oliveres, Ca Franquesa i La Guinardera i la zona de Ca Calvet.

Districtes
És una nova dinàmica de relació amb la població, que continuarà en les properes setmanes, i que es perllongarà fins al 8 d'abril, pels altres cinc districtes de la ciutat.

En tots els casos, l'Alcaldia se situarà en un equipament municipal. El desenvolupament d'aquest nou programa de millora de l'eficàcia de la gestió municipal, que impulsa l'alcaldessa, no suposarà cap despesa econòmica addicional, ja que s'aprofitaran els recursos materials de l'equipament, la infraestructura tècnica i el personal habitual.