El dijous es va inaugurar a Can Sisteré l'exposició col·lectiva "Krudakammer. Gabinet de curiositats"

El Centre d'Art Contemporani Can Sisteré acull una exposició molt particular d'objectes dels artistes vinculats a la revista d'art La Cruda.

A l'inauguració van assistir la Tinent d'Alcalde de Cultura, Montserrat Olivés; el comisari de l'exposició, Jorge Bravo; i els artistes, Nacho Simal i Gonzalo Rueda, entre d'altres.

El Krudakammer és un gabinet d’art itinerant, de format i contingut  canviant que reuneix i exhibeix rareses, curiositats i prodigis dels diferents artistes de La Cruda. Aquesta és una revista d’art eclèctica, plataforma de més de 60 artistes d’àmbits artístics com el còmic, la pintura, la il·lustració, el grafit, l’escultura o el disseny amb ordinador.

La Cruda funciona creant xarxes i sinèrgies entre artistes de diferents nacionalitats i generacions. Així podem trobar a les seves pàgines el univers gràfic d’autors tan coneguts com Carlos Nine, Jean Giraud "Moebius" , Martí o Gary Baseman al costat d’autors incipients o inédits en el mon editorial (Sergio Mora, David Curto, Samuel Salcedo, José Luis Serzo, Aleksandra Kpoff, etc. )

"Krudakammer. Gabinet de curiositats", tras el seu pas per Barcelona (galeria Safia, Galeria CMVTV, Espaci ET), Madrid (Espai Panta Rhei, Espai Sins Entido), Bilbao (Libreria Anti!), Logroño (Café Bretón), Roma (Festival Crack! Fumetti), Palma de Mallorca (Galería Ferran Cano) i Santa Coloma de Gramenet (Centre d’Art Contemporani Can Sisteré) viatjarà properament a Istambul (Instituto Cervantes) i Holanda.

Els artistes que participen a la mostra són: David Curto, Aleksandra Kpoff, Pablo Milacua, Martí, Rubén Pedro, Roger Peláez, Hugo del Pozo, Eduard Resbier, Gonzalo Rueda i Nacho Simal.