El dia 29, Can Zam acollirà el festival de música electrònica UNITE With Tomorrowland

El festival internacional de música electrònica més gran del món arriba a Santa Coloma el darrer cap de setmana de juliol.

La 1a edició a Espanya de Unite With Tomorrowland, el festival internacional de música electrònica més gran del món, tindrà un dels seus escenaris al parc de Can Zam el 29 de juliol (des de les quatre de la tarda a les tres de la matinada).

El Tomorrowland se celebra des del 2005 a la ciutat belga de Boom, i compta amb la presència dels millors discjòqueis internacionals i espectacles de llum i pirotècnia en un ambient que promou l’amistat i els valors positius.

Des de fa uns anys, aquest festival se celebra amb esdeveniments simultanis al voltant del món, anomenats «Unite», que combinen la presència de discjòqueis en directe amb la connexió via satèl·lit en pantalles gegants amb l’escenari central de Bèlgica. Enguany, el «Unite» se celebrarà per primer cop a Espanya i serà, precisament, a Santa Coloma de Gramenet. Els altres «Unite» es faran alhora a ciutats d’Alemanya, Israel, Dubai, Taiwan, Corea del Sud, Malta i el Líban.

La connexió del festival de Can Zam amb Bèlgica tindrà lloc entre les 21.00 h i la mitjanit, i culminarà amb un gran castell de focs artificials. Posteriorment, arribaran al recinte colomenc els dj internacionals, grans noms de l’escena electrònica com Steve Aoki, Afrojack o Ingrosso. També hi serà l’Albert Neve, un dj colomenc del barri de Santa Rosa conegut internacionalment, que ha actuat en les més prestigioses sales i esdeveniments massius, entre els quals el Tomorrowland original de Bèlgica.

L’Ajuntament i l’empresa discogràfica Blanco y Negro, organitzadora del festival al nostre país, han signat un conveni perquè veïns i veïnes de la ciutat majors d’edat, puguin gaudir-ne, mitjançant una campanya solidària en col·laboració amb el Programa municipal d’aliments solidaris.

A més de solidari, el Tomorrow de la nostra ciutat serà també gastronòmic, amb propostes de xefs de reconegut prestigi com el colomenc Víctor Quintillà.