El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya suspèn les classes aquesta tarda degut a la nevada

La Secretaria de Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament de la Generalitat comunica als centres escolars la suspensió de les classes aquesta tarda. Els centres escolars, però, romandran oberts fins que tots els alumnes hagin marxat. Les escoles bressol municipals també tancaran aquesta tarda.

L’Ajuntament de Santa Coloma ha rebut la comunicació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat en què s’informa de la conveniència de finalitzar les activitats escolars de manera esglaonada, amb l’objectiu de tancar les escoles a partir de migdia. Les direccions dels centres escolars estan informant les famílies d’aquesta incidència. El Servei Municipal d'Educació ha decidit afegir-se a aquesta recomanació de tal manera que les escoles bressol municipals també tanquen aquest migdia.

Els equipaments escolars romandran oberts fins el seu horari habitual fins que tot l’alumnat hagi marxat. Aquesta decisió s’ha pres d’acord amb les recomanacions de Protecció Civil i atès el risc derivat de les condicions meteorològiques.