El cuiner colomenc Víctor Quintillà, finalista del Cuiner de l’Any

El xef del restaurant La Lluerna ha estat seleccionat per aquest guardó que promou el Fòrum Gastronòmic de Girona en col·laboració amb El Periódico de Catalunya i que s'elegeix per votació popular.

Un jurat d’experts ha seleccionat cinc xefs catalans per a la segona edició del “Cuiner de l’any”. L’objectiu d’aquest certamen és donar a conèixer i reconèixer la tasca dels cuiners emergents i emprenedors, joves valors i nous empresaris. Els cuiners seleccionats són Dani Lechuga del Caldeni (Barcelona), Xavier Ferraté del Bresca (Cambrils), Víctor Quintillà de La Lluerna (Santa Coloma de Gramenet), Ana Ruiz del AQ (Tarragona); i Quim Casellas del Casamar (Llafranc).

El jurat ha seleccionat aquests professionals representatius de tot Catalunya amb restaurants que ofereixen una excel·lent relació qualitat-preu, a més de destacar per utilitzar producte de proximitat, per la seva sensibilitat per les produccions ecològiques i col·laboració amb petits productors.

Les votacions per escollir el Cuiner de l’Any comencen el dimecres 24 de novembre i s’acaben el 19 de desmbre. Es pot votar de les següents maneres:

  • Trucant al telèfon 905 211 212
  • Enviant un SMS al 27734 amb la paraula clau CUINER seguit d’un espai i el número del candidat (Víctor Quintillà és el 4)
  • Al web Cuiner de l’any

Els participants entraran en un sorteig d’una estada d’una nit per a dues persones (allotjament i esmorzar) a qualsevol Parador d’Espanya acollit a la promoció.

El guardó es lliurarà al febrer de 2011en el marc del Fòrum Gastronòmic Girona'11.