El comerç i la indústria de Santa Coloma promouen la cultura amb la Targeta Ciutat

Es tracta d'un sistema de fidelització que ofereix promocions a comerços i descomptes per assisitir a espectacles culturals de la ciutat.

quest dijous 28, l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma ha presentat la nova Targeta Ciutat al Teatre Sagarra. L'acte l'ha encapçalat l'alcaldessa Núria Parlon, amb el Tinent d'alcalde de Comerç, Esteve Serrano, i la presidenta de l'Agrupació del Comerç i la Indústria, Laia Muñoz. També han estat presents les regidores de Cultura, Petry Jiménez; de Consum, Laia Tordera; i la regidora adjunta de comerç, Ana Belén Moreno Jorge.

La Targeta Ciutat és un sistema de fidelització desenvolupat per l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma, no vinculat a cap entitat bancària. Cada comerç és independent, en el sentit que pot escollir els beneficis que aplicarà al client, però amb l'avantatge que es pot utilitzar la mateixa targeta a tots els establiments. El client podrà gaudir dels descomptes oferits per cada comerç adherit -que pot estar associat a no a l'Agrupació del Comerç i la Indústria- però també es beneficiarà de totes les campanyes, sortejos o promocions que faci colectivament l'agrupació Santa Coloma Tot a Mà.

Per a l'alcaldessa Núria Parlon aquesta nova iniciativa de l'Agrupació del Comerç i la Indústria és "un pas més en innovació per reactivar el comerç que compta amb el suport natural de l'Ajuntament que ha emprès en els darrers mesos mesures com la peatonalització del Centre o el projecte de l'operatiu web de locals buits per tal de dinamitzar el teixit comercial de la ciutat". Núria Parlon també ha assenyalat que "hem d'anar tots a una per millorar la base de la nostra economia que és el comerç de proximitat en tots els seus vessants, cultural, gastronòmica, d'oci..."

La cultura és un dels eixos principals d'aquest projecte de dinamització comercial i l'Agrupació ha signat acords amb el Teatre Sagarra, l'Auditori Can Roig i Torres i el Centre d'Art Contemporani Can Sisteré, entre d'altres, per difondre i promocionar encara més les activitats culturals de la ciutat, en aquest cas mitjançant descomptes per assistir a espectacles culturals de Santa Coloma com a un dels beneficis de la Targeta Ciutat.

L'Agrupació del Comerç ja ha rebut més de 2.000 sol·licituds de la Targeta Ciutat, per la seva presidenta Laia Muñoz aquest nou sistema de fidelització "permetrà als comerciants colomencs generar més coneixement dels consumidors i del públic objectiu i oferir-los una atenció més personalitzada amb ofertes i promocions que els faran guanyar qualitat de venda".

Aquest projecte de dinamització del comerç de Santa Coloma compta amb el suport de Fundació Tallers, Universitat de Barcelona, Ajuntament de Santa Coloma, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya.