El colomenc Rafael Giménez autor de la banda sonora del vídeojoc Deiland

El vídeojoc sortirá a la venda el Proper 1 de març a través de PlayStation Store

Rafael Giménez, compositor de bandes sonores per a clips i videojocs, és el primer colomenc que ha aconseguit participar en un projecte musical per a PlayStation. Es tracta de Deiland, un joc que barreja elements de Jocs de Rol (RPG) i aventura on us podreu posar a la pell d'Arc, un nen que va ser enviat al minúscul planeta Deiland per trobar un misteriós cristall. Allà haureu d'aprofitar els recursos del planeta per sembrar, collir, construir i fabricar objectes artesanals.

L'estudi valencià Chibig va iniciar una campanya en Kickstarter amb 10.000 dòlars com a objectiu per poder finançar el seu desenvolupament i la van aconseguir en menys d'una setmana per després veure-arribar fins als ¡30.000 dòlars! A més, Deiland compta amb el suport ni més ni menys que de Square Enix Collective, la plataforma de la famosa companyia japonesa per donar visibilitat als jocs indie.

L'equip de Chibig ha estat treballant dur en Deiland des de la seu de PlayStation Talents Games Camp a València, a la qual van entrar en 2017. Allà, amb el suport de PlayStation i de Llançadora, acceleradora d'empreses, han donat forma a aquest títol que  veurà la llum el proper 1 de març en format digital a través de PlayStation Store.