El colomenc J.A. Ávalos participa a la 080 Barcelona Fashion de moda

El jove dissenydor, Juan Antonio Ávalos, participarà al proper certàmen del prestigiós saló 080 Barcelona Fashion.

La propera edició del 080 Barcelona Fashion, comptará a un colomenc com a dissenyador participant, el jove Juan Antonio Ávalos. El certamen se celebrarà els propers 2, 3 i 4 de setembre a Fira Barcelona.

Aquest jove dissenyador colomenc forma part del projecte Bressol de la Generalitat i ja ha estat guanyador de diversos guardons com el primer Premi de “Tu estilo, tu studio” de L'Oréal Paris, al 2006 i uns dels premis a la Millor Col·lecció de Graduació de l'escola Felicidad Duce al 2007. Ha treballat com a assistant per al dissenyador Antonio Miró al 2007, i pels creadors Bernhard Willhelm i Thomas Engel Hart, a París i recentment ha creat la seva pròpia firma.

El 080 Barcelona Fashion —una de les iniciatives integrades en el Pla de Dinamització de la Moda 2007- 2010— del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, reitera la seva aposta per esdevenir un referent internacional de la moda i el disseny, i per fer de la capital catalana una cita obligada en el circuit de la moda.