El colomenc J. A. Ávalos presenta la seva col·lecció de moda al 080 Barcelona Fashion el 3 de setembre

El dissenyador colomenc Juan Antonio Ávalos presentarà la seva nova col·lecció de roba a la 080 Barcelona Fashion el proper 3 de setembre.

Aquest esdeveniment, organitzat pel departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat des del 2007, vol ser una plataforma per presentar els dissenyadors independents. Creativitat, innovació i negoci són els eixos que inspiren aquest esdeveniment.

Una vintena de dissenyadors han estat elegits pels organitzadors per presentar les seves col·leccions a les desfilades. Ávalos presenta la col·lecció Saskatchewan 1690, inspirada a la primera colonització d'una zona del Canadà, on vivien les tribus atapascana, algonquins i sioux. Les peces tenen també una marcada influencia de l'sportwear desl 70 i 80. La desfilada està prevista pel 3 de setembre a les 11 del matí al pavelló 8 de Fira Barcelona. La presentació es podrà seguir en directe al web del 080 Barcelona Fashion.

Ávalos forma part del projecte Bressol de la Generalitat i ja ha estat guanyador de diversos guardons com ara el primer premi de “Tu estilo, tu studio” de L’Oréal Paris, el 2006 i un dels premis a la Millor Col·lecció de Graduació de l’escola Felicidad Duce el 2007. Ha treballat com a assistent per al dissenyador Antonio Miró el 2007, i per als creadors Bernhard Willhelm i Thomas Engel Hart, a París. Recentment ha creat la seva pròpia firma.