El Col·legi Singuerlín s'endú un dels Mobile Learning Awards

Aquest centre educatiu de la nostra ciutat guanya el 1er premi a la categòria de Micronarracions Audiovisuals amb un breu resum de com treballen a l’escola amb les TIC.

Avui arrenca a Barcelona el Mobile World Congress i des de Santa Coloma podem destacar que el Col·legi Singuerlín de la nostra ciutat ha participat amb èxit a la III edició dels Mobile Learning Awards que han premiat 18 projectes entre 300 presentats per alumnes de tots els nivells educatius de centres d’arreu de Catalunya.

Els Mobile Learning Awards 2015 s’emmarquen en el projecte mSchools i tenen com a objectiu reconèixer alumnes, professors i centres educatius per la seva tasca innovadora per donar a conèixer les diferents vies d'integració i ús de la tecnologia mòbil als centres educatius.El programa mSchools és una iniciativa impulsada per la Fundació Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA. Assignatures pioneres com ‘Mobilitzem la informàtica’, el projecte ‘Mobile History Map’ o els premis Mobile Learning Awards són els pilars d’un projecte que s’ha instaurat a les aules catalanes amb gran èxit.

Aquesta escola colomenca es va presenta amb els grups de Secundària en la categoria de Micronarracions Audiovisuals, un premi que valora els millors vídeos realitzats per l'alumnat. Havíem de realitzar un spot publicitari d’aproximadament un minut i mig on es mostrés com i amb què treballem les noves tecnologies a l’escola.

I el primer premi en la categòria Educació secundària obligatòria va ser pèl Col·legi Singuerlín amb la producció: Singuerlín 3.0 que fa un breu resum de com treballen a l’escola amb les TIC. Aquí el trobareu: https://www.youtube.com/watch?v=hSfrOxTsA8E&feature=youtu.be

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, el CEO de GSMA, John Hoffman i el vicepresident executiu de Mobile World Capital Barcelona, Agustí Cordon, han estat els responsables de fer el lliurament dels premis en un acte al World Trade Center de Barcelona que ha comptat amb la presència de representants de la comunitat educativa de Catalunya.