El Club de Patinatge Gramenet compleix 25 anys amb una nova edició del seu festival

Aquest proper diumenge, 16 de novembre (a partir de les 17.30 h) se celebrarà al  Poliesportiu Nou de Santa Coloma de Gramenet una nova edició del tradicional Festival de Patinatge Artístic. Des de la primera edició, aquest esdeveniment ha estat un model de convivència, de participació i d'assistència. I, alhora, ha sabut també seduir a patinadors, clubs, pares i personalitats del món de l'esport.

Enguany, serà especial i molt entranyable. El club colomenc celebrarà els seus vint-i-cinc anys d’història amb la satisfacció de la feina ben feta. Els resultats a les diferents competicions, l’excel·lent tasca de promoció realitzada i la qualitat de l’ensenyament han fet del CP Gramenet una referència en el món del patinatge artístic català i espanyol.

Un cop més, el Club Patí Gramenet, com a entitat organitzadora, ens obsequiarà amb un excel·lent espectacle visual de llums i colors a les diferents coreografies programades. Estem segurs que la vistositat dels diferents números ideats per l’equip tècnic seran del grat del nombrós públic que assisteix, any rera any, a aquesta cita del món del patinatge.

A més, el festival comptarà amb la  presència de diferents clubs barcelonins: Premià, Montgat, Canet, Canyelles, Esplugues, Caldetes i Santa Eulàlia de Ronçana.