El cicle de cinema porta films sobre Shakespeare i pel·lícules per a infants

Per primera vegada, els més menuts de la casa tenen una cadira reservada al recent estrenat quadrimestre del «Cinema a Santa Coloma», el cicle cinematogràfic que acull la Xarxa de Biblioteques Municipals. Després de l'aturada estiuenca, la programació es reprèn amb una altra novetat: un interessant maridatge entre el setè art i la literatura de William Shakespeare.

La Biblioteca Singuerlín torna a esdevenir l'epicentre d'una proposta cultural que ens permet visionar, en versió original subtitulada, tant pel·lícules per a infants com films per a adults que, a més, no solen ser programats en els circuits més comercials. Així mateix, torna el Documental del mes amb projeccions com Push (25 d'octubre), What Walaa wants (22 de novembre) i When tomatoes met wagner (20 de desembre)

Cinema Menut. Els infants, de 2 a 4 anys, tenen ara l'oportunitat de visionar, potser, la seva primera pel·lícula, amb tres projeccions de qualitat narrativa i estètica, adaptades a la seva edat: Cançons per a infants i bestioles (5 de novembre), Laban, el petit fantasma (19 de novembre) i Tipitips: qui juga? (3 de desembre).

Shakespeare i el cinema. S'han programat tpel·lícules sobre l'escriptor anglès. El 18 d'octubre, Romeo y Julieta. I el 15 de novembre serà el torn de Macbeth, d'Orson Welles. Així mateix, el 13 de novembre, s'ha organitzat una xerrada que ens aproparà a la vida i obra d'aquest autor universal. Serà a càrrec d'Albert Beorlegui, comentarista cinematogràfic a RAC 1 i coautor de diversos llibres de cinema.

Setè art a tota la ciutat. Fins al desembre, la resta de biblioteques de la ciutat també inclouen en la seva programació habitual altres projeccions cinematogràfiques, per a adults o famílies. També, s'hi programen tallers infantils. I en col·laboració amb el CNL L'Heura, no s'obliden de fer conèixer propostes cinematogràfiques catalanes. La primera serà Força major (8 de novembre, a la Biblioteca del Fondo).