El Centre d’Art Contemporani de Santa Coloma presenta una mostra única d’escultura d’Antoni Llena, referent de l’art actual català

L’exposició “Públic i privat” només es podrà veure a Santa Coloma del 17 de juny al 23 de juliol i està dissenyada per l’artista en exclusiva per al cicle amb el que Can Sisteré investiga la relació entre art i territori.

Aquest dijous 17 de juny, el Centre d’Art Contemporani Can Sisteré va acollir la presentació de la mostra única “Públic i privat” de l’artista i escultor Antoni Llena, un dels grans referents de l’art contemporani català.

La mostra presenta una selecció dels seus projectes d’escultura adreçades a la via pública que destaquen per la seva fragilitat, transformant el que podríem pensar que ha de ser monumental i durador a les ciutats, en un exemple d’art urbà contemporani.

Antoni Llena (Barcelona, 1942), que als anys seixanta va ser un pioner de l’art conceptual i l’art povera a Espanya, té una llarga trajectòria d’exposicions, obres en els centres d’art de referència nacional i col·leccions públiques i privades. Les seves obres s’han pogut veure al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i al Reina Sofia, entre d’altres. És professor de l’Escola de Disseny i Art Eina i destaca també en el seu currículum una important obra assagística i periodística.