El cementiri reforça els seus serveis

Per facilitar l'afluència del públic al recinte durant la festivitat de Tots els Sants, el cementiri municipal ha reforçat alguns dels seus serveis.

La tradició de visitar als familiars difunts està molt arrelada entre els colomencs, i per això, des del passat 25 d'octubre i fins a l'1 de novembre, el cementiri està obert al públic de 8.00 a 18.00 hores.
Pel que fa al transport públic, els dies 31 d'octubre i 1 de novembre es reforçarà la línia d'autobús B-18 amb servei, cada 30 minuts, de 8.00 a 18.30. El dia 1, també de 8.00 a 18.00, s'obrirà un accés gratuït perquè puguin aparcar els vehicles particulars a la zona de terra posterior a la fàbrica Damm, amb entrada pel viari associat al parc de Ca Zam i sortida de vianants per l'extrem oposat. Al cementiri s'oficiaran diversos serveis religiosos. El recinte disposarà de lavabos mòbils i floristeria.

Tanatori
D'altra banda, el Consell Comarcal del Barcelonès i l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs han acordat ubicar un tanatori comarcal en aquesta ciutat, entre la ronda Litoral i el riu Besòs, d'uns 11.000 m2 d'extensió.