El Cementiri fa un horari especial a l’entorn de la festa de Tots Sants

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, el Cementiri Municipal farà un horari especial i romandrà obert de 8.00 a 18.00 h del 26 d’octubre a l’1 de novembre.

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, el Cementiri Municipal, que està situat a la carretera de la Roca, als afores de la ciutat, farà un horari especial i romandrà obert de 8.00 a 18.00 h del 26 d’octubre a l’1 de novembre, ambdós dies inclusivament. D’aquesta manera, les famílies colomenques podran continuar amb la tradició de visitar els éssers estimats ja morts que reposen en aquest indret.

Com sempre, s’aconsella l’ús del transport públic per arribar-hi. L’autobús de reforç serà el de la línia B84, que funcionarà entre les 8.00 i les 19.00 h amb una freqüència de pas de mitja hora. D’altra banda, l’estació de metro Can Zam de la L9 és una alternativa econòmica i pràctica perquè es troba a 500 metres del Cementiri.

Les persones del credo catòlic podran assistir a dues misses, que s’oficiaran a les 10.00 h (1 de novembre) i a les 9.00h (2 de novembre).

En previsió de qualsevol contingència, una unitat de la Creu Roja s’estarà al Cementiri. Finalment, s’hi instal·laran més lavabos amb unitats externes de tipus químic.