El Carnaval bat el rècord de participació amb 43 comparses inscrites a la Gran Rua

Més 3.200 persones desfilaran dissabte a la tarda entre les places del Rellotge i de la Vila. Enguany se celebrarà una altra edició del popular Corre-Tapa en una trentena de bars i restaurants.

El dissabte 25 de febrer es celebrarà a la nostra ciutat la tradicional Rua de Carnaval, que tindrà la següent programació:

  • Punt de trobada de les 43 comparses participants a la Plaça del Rellotge a les 17.30h.
  • Sortida a la Plaça del Rellotge a les 18.00h i arribada a la Plaça de la Vila a les 19.30h.
  • Itinerari: Plaça del Rellotge, c. Sant Just, avinguda Generalitat i plaça de la Vila.
  • Arribada a la plaça de la Vila a les 19.30 h on desfilaran les comparses, es llegirà el Ban del Carnaval i es lliuraran els premis.

*Enguany s'habilitarà a la plaça de la Vila una zona reservada per a les persones amb diversitat funcional.

Torna el Corre-tapa aquest cap de setmana

A més, amb motiu del Carnaval aquest dissabte 25 i diumenge 26, de 12 a 15h, es reedita aquesta ruta gastronòmica amb tapa més cervesa o vi per només 2,5 euros als establiments adherits. Les tapes es disfressen de sabor autèntic a un munt d'establiments de la ciutat.

Més actes:

Divendres 24 (de 17.00 a 20.00 h), entitats com el Casal dels Infants, els centres oberts i el CIJ Rellotge XXI, entre d’altres, fan el Divendres de Carnestoltes. La festa començarà a les 17.00 h amb tallers infantils a la plaça del Rellotge. Una hora més tard se celebrarà una cercavila i tot plegat acabarà amb una xocolatada (20.00) al parc dels Pins.
Finalment, dissabte al matí, el Mercat Sagarra celebra la festa de Carnaval i un concurs de disfresses amb diversos premis i llaminadures per a la canalla...

I el diumenge 26, a partir de les 12.00 hores, Carnaval per als més petits i petites a la Plaça de la Vila amb l'animació infantil de l'espectacle “Campi qui pugui” a càrrec de la companyia Ambaukatunàvia.