El Carnaval arriba a Santa Coloma

Aquest dissabte 1 (18.00) la nostra ciutat viurà la Rua amb més participació ciutadana de la seva història.

Aquest dijous 27, festivitat de Dijous Gras, es donarà el tret de sortida al Carnaval 2014 que tindrà com cada any el seu punt àlgid amb la tradicional Rua el dissabte 1 (18.00). 35 comparses formades gairebé 3500 persones hi desfilaran aquest cop en la que serà la Rua de Carnaval amb més participació de la història de Santa Coloma. El punt de concentració i sortida serà la Plaça del Rellotge del Fondo per desfilar després pel carrer de Mossen Jacint Verdaguer, Irlanda, Rambla de Sant Sebastià i plaça de la Vila. L’escenari final serà a la mateixa plaça de la Vila, on la festa continuarà fins a les 21.00 hores, amb la lectura del ban i el lliurament dels premis a la comparsa més artística, a la més original i a la més marxosa. Podeu consultar en aquest enllaç el llistat de les comparses participants i la seva composició.

El diumenge 2, els més menuts i menudes de la ciutat podran gaudir del carnaval amb una festa pensada per a ells i elles a la Plaça de la Vila amb l'animació infantil de Xarop de Canya.

Concurs de truites al Fondo

El proper dijous 27, Dijous Gras i com a inici de la Setmana de Carnaval, l'Associació de Comerciants Fondo Comerç farà un concurs de truites, a partir de a les 17.00 hores a l’entrada del Mercat  Municipal del Fondo.

La mecànica és molt senzilla, els i les participants només hauran de presentar-se a partir de les 17.00 hores amb les truites enllestides. La inscripció restarà oberta fins a les 17.45 i a les 18.00 tindrà lloc  valoració del jurat, composat per restauradors associats de Fondo Comerç.

Hi haurà 3 premis, un cop es lliurin, es podran degustar les truites entre el veïnat i clientela del mercat.