El cantautor colomenc Raul Rojas continua amb la gira "Pasos"

Dissabte 18 d'agost, el músic i cantautor colomenc Raul Rojas actuarà a L'Hospitalet de Llobregat en el marc de la seva gira "Pasos".

Aquest cap de setmana els amants de la música colomenca tenen una cita amb el cantautor i músic de Santa Coloma Raul Rojas, que ens deixarà el seu directe a l'Hospitalet de Llobregat. El seu concert serà ales 22:00 h a L'Oncle Jack, en un dels darrers concerts d'estiu que proposa aquesta sala. L'autor colomenc, amb influències d'Alejandro Sanz i Antonio Orozco, ens portarà un acústic de les cançons de "La Historia del Hombre Mudo" (2009), el darrer disc amb el que continua la seva gira musical "Pasos".

Es tracta del seu segon àlbum, que ha estat enregistrat amb la producció de l'italià Bob Benozzo, responsable de grups com Chambao, entre d'altres. A l'àlbum destaca, entre els seus onze temes, "Llorándole debajo del agua", que canta amb Niña Pastori.

Raul Rojas, de 24 anys, va debutar al 2005 i amb el seu disc "Cuando los sueños de equivocan" en el que van destacar els temes "No ha dejado de doler", "No hizo falta amor" i "Alguna vez", entre d'altres. La cançó que dona títol a l'àlbum es va convertir en núm. 1 en moltes emissores de l'estat.

Demà dissabte serà una bona ocasió per continuar gaudint de la guitarra i la veu d'aquest colomenc que ha actuat, entre d'altres esdeveniments, a la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma.