El 6 de novembre, marxa popular pel "Cacaolat a Santa Coloma"

Un grup d’entitats i associacions de Santa Coloma de Gramenet, amb el suport de l’Ajuntament i de l’Institut Municipal d’Esports, han organitzat per al diumenge 6 de novembre (12.00) una marxa popular per reivindicar la instal·lació de l’empresa Cacaolat a la nostra ciutat.

Els convocants són l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), l’associació Fondo Comerç, el grup de comunicació Tele Taxi, el Centre Excursionista Puigcastellar, la cooperativa La Colmena i la Unió Colomenca d’Atletisme. La marxa reivindicarà que el projecte industrial del consorci Damm-Cobega per continuar la fabricació del conegut batut Cacaolat, que es fa a Barcelona en una empresa actualment en concurs d’acreedors, s’instal·li a la nostra ciutat, concretament als terrenys que l’empresa Damm té en desús al costat del parc de Can Zam. La decisió final, però, és en mans del jutje.

Cal dir que el Comitè de Treballadors de Cacaolat és favorable al canvi a Santa Coloma. A més, l’alcaldessa Núria Parlon ha enviat una carta al Jutjat Mercantil número 6 de Barcelona per demanar que la proposta que contempla la ubicació de l’empresa a Santa Coloma sigui la favorable, i contribuir així a la millora del teixit industrial de la ciutat.

La marxa popular del diumenge 6 de novembre començarà a la plaça dels Vilaseca (cantonada amb el carrer d’Irlanda) i finalitzarà al parc de Can Zam. El logotip distintiu (“Santakolat”) és obra del dibuixant colomenc Antoni Jaumandreu, Peponio.

D'altra banda les persones que vulguin poden subscriure un manifest de recolzament a la instal·lació de Cacaolat a Santa Coloma de Gramenet